REGLEMENT

 • Dit onderwerp is leeg.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #2605
  Jonathan Neels
  Sleutelbeheerder

  1. Het VAV-forum is een beginnersvriendelijk forum dat primair is bedoeld als plek waar mensen elkaar kunnen helpen met Aikido-gerelateerde vragen en problemen. Door kennis en ervaringen te delen kan iedereen wat bijleren, van beginners tot experts.

  2. Op dit forum is iedereen welkom en wordt iedereen met respect behandeld, zowel door administrators en moderators als door andere leden. Het staat iedereen vrij om elke vraag, mits niet in strijd met het forum reglement, te stellen zonder zich hiervoor te hoeven schamen of hierop mondeling of schriftelijk aangevallen te worden.

  3. U kunt alleen als lid topics starten en op topics reageren. Sommige forumonderdelen zijn niet toegankelijk voor gasten en/of voor leden.

  4. Aangemaakte accounts kunnen niet gewijzigd worden. Het is dus niet mogelijk om je accountnaam te laten wijzigen. Start daarom over naamswijzigingen geen topics en contacteer hiervoor ook de forumleiding niet.

  5. Het gebruik van alle tips, oplossingen, programma’s, aanwijzingen, meldingen, enz. die leden, administrators, moderators of andere personen op het forum aandragen, is op eigen risico. Wij nemen geen enkele aansprakelijkheid, risico of verantwoordelijkheid voor de werking van tips en eerder genoemde oplossingen.

  6. U let erop dat u bij het posten alledaags en begrijpelijk Nederlands taalgebruik gebruikt dat ook door beginners begrepen wordt. Engelse termen mogen wel gebruikt worden, zolang dit op computergebied is. U gebruikt geen MSN of SMS taal of de zogenaamde breezah taal in uw posten. U post gewoon in algemeen beschaafd Nederlands, zodat het voor een ieder leesbaar blijft. Let zodoende ook op uw interpunctie!

  7. Op dit forum gebruikt/post u geen belastend taalgebruik, kleineert u niet, houdt u anderen in hun waarden, gebruikt u geen schunnigheden, obscene taal, obscene plaatjes, obscene videoclips, racistische tekens, woorden of afkortingen.

  8. Stoor je je aan het gedrag van een medemember, of kom je iets tegen dat in strijd is met het reglement, meld dit dan aan website@aikido-vav.be

  9. U zorgt ervoor dat als u post, u duidelijk uw situatie omschrijft, alsmede bijzonderheden die van toepassing kunnen zijn op uw situatie/probleem.

  10. Vragen en oplossingen in topics worden uitsluitend op het forum behandeld en niet via e-mail of een andere vorm van communicatie. Het heeft dus geen zin uw e-mailadres in uw topics of berichten te plaatsen.

  11. Topics, vragen, links, instructies m.b.t. downloaden, kopiëren enz… van films, muziek, software en games zijn niet toegestaan.

  12. Afbeeldingen die u post dienen niet groter te zijn dan 640 pixels breed en 480 pixels hoog. Is een afbeelding wel groter, maak dan een kleiner formaat afbeelding aan, waarmee gelinkt wordt naar een grote versie. Te grote afbeeldingen zullen door het team worden verwijderd.

  13. Posten voor het posten wordt ook niet op prijs gesteld. U post als u iets weet, iets wilt vragen of wilt reageren op iemand. Als uw bericht niets aan een onderwerp toevoegt, loopt u kans dat dit door een administrator of moderator wordt verwijderd. Het aantal posten dat bij iemand achter zijn naam staat is geen garantie voor kennis of ervaring.

  14. Tips, tutorials e.d. dienen zelfgemaakt te zijn. Kopieer geen volledige handleidingen of grote stukken tekst, maar post in dat geval een linkje naar de originele site/bron. Als je toch tekst letterlijk overneemt bv. vanaf een andere site, tijdschrift, … zet er dan steeds een duidelijke bronvermelding bij. Neem de copyrightbepalingen en auteursrechten van de oorspronkelijke auteur in acht. Heb je de toestemming, vermeld dat er dan ook bij, zodat er geen misverstanden over kunnen ontstaan.

  15. Het staat mod/admins vrij onderwerptitels en posten aan te passen, een topic te verplaatsen, verwijderen of blokkeren, dan wel berichten uit topics te verwijderen, aanpassen of verplaatsen zonder toestemming van de originele auteur, indien zij dit nodig achten voor de duidelijkheid, bij wangedrag of overtreding van de forumregels. Leden hebben deze ingrepen te respecteren. Het negeren van een mod/admin-tussenkomst getuigt van weinig respect t.o.v. het werk, inzicht en beleid van het team, en kan leiden tot sancties.

  16. Op het forum wordt geen reclame gemaakt voor soortgelijke forums.

  17. Deze regels zijn niet vrijblijvend en leden worden geacht hiervan op de hoogte te zijn. Kunt of wilt u zich niet aan deze regels houden, dan kunt u een van de moderators ook zelf verzoeken uw lidmaatschap te beëindigen. Of deze zal ingetrokken worden door ons.

  18. Van alle leden wordt verwacht dat zij van deze reglementen op de hoogte zijn. U kunt en mag u dan ook niet beroepen op onwetendheid bij deze.

  19. De reglementen kunnen zonder opgaaf van redenen op ieder moment gewijzigd worden. Ook van deze wijzigingen zult u zichzelf op de hoogte moeten stellen.

  20. Dit reglement heeft tevens terugwerkende kracht, op alle eerdere posts, topics en mededelingen.

  21. Er worden op dit forum geen tips, links, programma’s, handelingen of diensten aangeboden dan wel beschreven die in strijd zijn met de Wet of met goede zeden. Dit houdt onder andere in dat er geen zaken en posten worden gestart die duiden op illegaal gedrag. Cracks, warez, keychangers, downloaden van spellen, hacken, manieren om te spammen, cracken en dergelijke zaken horen op dit forum niet thuis en zijn zodoende verboden.

  Wij wensen u veel plezier op het forum toe en hopen dat u hier de antwoorden vindt op uw vragen.
  Het VAV-bestuur.

  Nota:
  Reglement vrij gebaseerd op het forum https://www.nationaalcomputerforum.nl/threads/forum-reglement.14969/.

  • Dit onderwerp is gewijzigd 2 jaren, 11 maanden geleden door Jonathan Neels.
  • Dit onderwerp is gewijzigd 2 jaren, 11 maanden geleden door Jonathan Neels.
  • Dit onderwerp is gewijzigd 2 jaren, 11 maanden geleden door Jonathan Neels.
  • Dit onderwerp is gewijzigd 2 jaren, 11 maanden geleden door Jonathan Neels.
  • Dit onderwerp is gewijzigd 2 jaren, 11 maanden geleden door Jonathan Neels.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Het onderwerp ‘REGLEMENT’ is gesloten voor nieuwe reacties.